"Modri ​​trak" - nenavaden večstopenjski cvetlični vrt, ki spominja na morje

& quot; Modri ​​trak & quot; - nenavaden večstopenjski cvetlični vrt, ki spominja na morje 1

Tudi s pomočjo enega samega cvetličnega vrta lahko prazen prostor naredite resnično lepega. Krajinska oblikovalka Tatyana Tyapkina vas vabi, da razmislite o projektu modrega traku, ki ga je razvila in izvajala, da bi dokazala to idejo..

Najpomembnejše je s stališča krajinskega strokovnjaka skrbno preučiti najdišče. In idejo za pravi cvetlični vrt bo povedal sam.

& quot; Modri ​​trak & quot; - nenavaden večstopenjski cvetlični vrt, ki spominja na morje 2

Tatyana Tyapkina - krajinska oblikovalka iz Minska. Že več kot 9 let uresničuje sanje svojih strank o čudovitem vrtu. Svoje delo ljubi zaradi priložnosti, da pogleda v prihodnost in začuti enotnost z naravo..Stran, s katero smo morali sodelovati, je bila skorajda urejena. Njen lastnik je želel le narediti lepo območje med hišo in kopalnico.

& quot; Modri ​​trak & quot; - nenavaden večstopenjski cvetlični vrt, ki spominja na morje 3

In ideja za cvetlični vrt je spodbudila samo spletno mesto. Kjer je bilo treba razbiti cvetlični vrt, so postavili pot in naredili podporni zid. Že so imele teče čudovite črte, ki smo jih ponovili na cvetličnem vrtu.
Želel sem narediti velik cvetlični vrt, vendar z enim skupnim elementom. Zato se mi je ideja o „traku“, ki bi obkrožil celoten cvetlični vrt, zdela precej uspešna.

& quot; Modri ​​trak & quot; - nenavaden večstopenjski cvetlični vrt, ki spominja na morje 4

Naš cvetlični vrt je precej mlad - ima samo 2 letni čas. Zelo zanimivo je videti, kako se spreminja z vsakim novim letom. V njej je veliko cvetočih trajnic, zaradi česar je noro lepo.

& quot; Modri ​​trak & quot; - nenavaden večstopenjski cvetlični vrt, ki spominja na morje 5

& quot; Modri ​​trak & quot; - nenavaden večstopenjski cvetlični vrt, ki spominja na morje 6

Trajnice so že naslednje leto po sajenju dale dekorativni učinek. Medtem ko rastejo drevesa in grmi, nas cvetlični vrt že razveseli z barvami.

Za nas je zelo pomembno, da ima domačinka rada svoje parcele, predvsem pa cvetlični vrt! In daje nam priložnost, da ga gledamo.

Fotografije, ki jih je prispeval avtor gradiva.

Delite na družbenih omrežjih:
Takole je videti