Kateri cvet ustreza vašemu horoskopskemu znaku?

Kateri cvet ustreza vašemu horoskopskemu znaku? 1

Če ne veste, kakšno cvetje posaditi v državi ali na domačem cvetličnem vrtu, vam bo naš cvetlični horoskop pomagal odločiti.

Pravijo, da rastline lahko vplivajo na našo okolico. Zato je izbira nove rože vredno vnaprej ugotoviti, ali je primerna za vas ali ne. Mimogrede, rastline trpijo tudi zaradi "prijateljstva", ki jim je bilo vsiljeno. Ste že kdaj imeli cvet, ki noče dobro rasti, tudi če ste pravilno skrbeli za njih? Mogoče je vsa poanta v tem, da se "niste dogovorili glede likov"?

Oven - ognjiči

Oven je ognjeno znamenje, zato rastline, ki so zanj talisman, odlikujejo svetle barve. Pogosteje so to kulture z rdečimi, bordo, svetlo rožnatimi ali oranžnimi cvetovi. Zato so ognjiči, ki gorijo na gredici, ravno tisto, kar Oven potrebuje. Te rastline prinašajo poredne note na kateri koli cvetlični vrt, tako kot predstavniki ognjenih znakov razsvetljujejo življenje svojih ljubljenih z veseljem.

Kateri cvet ustreza vašemu horoskopskemu znaku? 2

Bik - Asters

Na cvetlični postelji v bližini Bika naj bi cvetovi rasli na močnih nizkih steblih. Ker so glavne prednosti predstavnikov tega znaka praktičnost, odločnost, potrpežljivost in vzdržljivost. V tem primeru ni mogoče najti boljšega cvetja kot astere, ker je ta kultura precej uspešna in cveti, tudi ko poletje že izgublja tla.

Kateri cvet ustreza vašemu horoskopskemu znaku? 3

Dvojčki - narcisi

Dvojčki so znak zraka, zato so rastline zanje primerne lahke, bujne, kodraste ali voluminozne. Ampak najbolje odražajo bistvo znaka luštne in nežne narcise. Energični, a ranljivi Dvojčki morajo te rože posaditi na svojem vrtu. So odsev mladosti, nagajivosti in zračnosti..

Kateri cvet ustreza vašemu horoskopskemu znaku? 4

Rak - DahliasVodni žigi so primerni za rastline, ki ljubijo vlago. In Rak bi moral gojiti pridelke s svetlimi in nenavadnimi brsti. Tako je najboljša rastlina, ki ima vse potrebne lastnosti, dalija. Če pogledamo te rože, si raki lahko privoščijo, da malo sanjajo in sanjajo. Mimogrede, upoštevajte, da preveč sentimentalnim predstavnikom tega znaka priporočamo, da začnejo rastline z rožnatimi cvetovi - ustvarjajo vzdušje mirnosti.

Kateri cvet ustreza vašemu horoskopskemu znaku? 5

Lev - Gloriosa

Čutni in strastni Levi potrebujejo rastline, ki hkrati poudarjajo svojo individualnost in bodo pritegnile pozornost. V tem primeru je treba gloriozo pristati brez napak. Njeni cvetovi so majhni "kresi", zaradi katerih je rastlina kraljica med cvetočo trto. Upoštevajte pa, da je kloroza termofilna, zato jo je bolje gojiti v zaprtih prostorih.

Kateri cvet ustreza vašemu horoskopskemu znaku? 6

Devica - sivka

Vsi vedo za železno mirnost in brezhibno vzdržljivost Device. Poglejte sivko - ustreza ljudem tega znaka na najboljši možni način. Klasična in prefinjena roža, ki je ni tako enostavno gojiti. Lonec sivke ali majhna zavesa na vrtu bo dodala barve in vonje življenju mirne Device.
Kateri cvet ustreza vašemu horoskopskemu znaku? 7

Tehtnice - Peonies

Vse Tehtnice bi morale vedeti, da so najboljše rože za romantike, kakršne so, peonies. Konec koncev, kaj bi lahko bilo lepše kot šopek peonij v vazi na mizi? Bodite prepričani, da na vrt posadite vsaj en grm teh čudovitih rož in pustite, da vaš notranji romantik uživa v njihovi lepoti.

Kateri cvet ustreza vašemu horoskopskemu znaku? 8

Škorpijon - lykoris

Rastline, primerne za škorpijone, bi morale biti zelo nenavadne, a hkrati privlačne po videzu. Dobro je, če imajo svetlo aromo. Licoris luskast - eden od teh cvetov. Navzven spominja na lilijo, toda v njegovi podobi so bolj rafinirane in celo nekatere skrivnostne lastnosti. Cvet je tako zapleten kot predstavniki znaka.

Kateri cvet ustreza vašemu horoskopskemu znaku? 9

Strelec - Penstemon

Strelci večinoma obožujejo raznovrstno cvetje, ni pomembno, ali ti pridelki rastejo na cvetlični postelji, v loncu ali stojijo v šopku. A vseeno je vredno posvetiti več pozornosti pomožnim rastlinam. Eden od njih je penstemon. To je velik visok cvet, ki bo zagotovo viden na kateri koli cvetlični postelji.

Kateri cvet ustreza vašemu horoskopskemu znaku? 10

Kozorog - Bougainvillea

Cvetove Kozoroga odlikujejo različne linije in oblike. Ta znak potrebuje nekaj veličastnega in ambicioznega, na primer bougainvillea. Ta rastlina ima velik potencial za rast, zdi se ji neskončno, in jo lahko ranijo z ostrimi trni, če se kdo upa posegati v njeno rast..

Kateri cvet ustreza vašemu horoskopskemu znaku? 11

Vodnar - Daylily

Rastline Vodnarja simbolizirajo vse nenavadno, izvirno in novo. Poleg tega se morajo znati prilagoditi kakršnim koli pogojem. In daylily je dobro znan po sposobnosti preživetja, ne da bi pri tem izgubil dekorativni učinek..

Kateri cvet ustreza vašemu horoskopskemu znaku? 12

Ribe - Zinnia

Bogat notranji svet, izkušnje in modrost Riba so boljši od drugih barv, ki lahko izražajo samo zinnijo. Prižgite te čudovite in prefinjene marjetice na vašem vrtu in dale vam bodo mir in harmonijo.

Kateri cvet ustreza vašemu horoskopskemu znaku? 13

Kot vidite, ima vsak znak svojo rastlino pomočnikov. Toda to ne pomeni, da poleg njega ne bi smelo gojiti nič drugega. Ravno nasprotno, dodajte še eno veličastno rastlino na svoj cvetoči vrt ali domači cvetlični vrt. Definitivno se ne bo poslabšalo.

Delite na družbenih omrežjih:
Takole je videti