5 Razlogov, da dobite sokovnik za vijake

5 razlogov za pridobitev sokovnika za vijake 1

Poleti je čas, da obogatite vitamine sadja in jagodičja z lastnega vrta. In kaj je lahko okusneje in bolj zdravo kot sveže stisnjen sok? Kakovosten sokovnik vam bo omogočil uživanje v okusu različnih pijač. Izberimo jo skupaj.

Načelo dela

Omeniti velja, da so vsi sokovniki razdeljeni v dve skupini: vijačni in centrifugalni. In če je slednje že dolgo vsem znano, lahko prvo imenujemo novost. Najprej primerjamo načelo delovanja vsake njihove naprave.

Bistvo centrifugalnega sokovnika je mletje izdelkov, zaradi katerih nastane sok. Medtem ko model z vijaki iztisne sok iz sadja. Poudarjam, da gre za sok in ne samo za pire negotove konsistence.Zdaj, ko se je razvila ideja o delovanju različnih vrst sokovnikov, navajamo prednosti modela vijakov.

Minimalni odpadki

Ko ste prvič poskusili tak sokovnik, boste presenečeni, ko vidite, kaj je ostalo od sadja. Tanka, stisnjena lupina in semena - torta, ki jo že lahko vržete stran. Vse v obliki soka, bogatega z vitamini, pade v vaš kozarec.

5 razlogov, da dobite sokovnik za vijake 2
Vijačni sokovnik vam omogoča, da dobite največ soka

Dolgoživost

Vijačni sokovnik deluje precej počasi, kar omogoča, da se ne bojite preobremenitev in vam v skladu s tem služijo zelo dolgo.

Varčevanje z energijo

Zaradi majhnega števila vrtljajev na minuto vam naprava poleti ne omogoča skrbi za kilometrino računa za elektriko. Mimogrede, vijačni sokovnik deluje tiho, tako da lahko sok "izvlečete" tudi ponoči.

Enostavna nega

Če želite razložiti, kako enostavno je čiščenje vijačnega sokovnika, se morate spomniti centrifugalne naprave. Spomnite se, kako je bilo treba razstaviti, oprati vse podrobnosti (kot mlinček za meso), posušiti in znova sestaviti vse. Tu je dovolj, da vrat napolnite z vodo in vklopite napravo.

Sok iz katerega koli izdelka

Vijačni sokovnik lahko izloča sok tako iz mehkih kot trdih izdelkov. Na primer iz pšeničnih kalčkov ali katerega koli zelišča, kar je zelo priročno, ko naredite smoothie. Okusen in bogat s hranilnimi koktajli lahko pripravite v samo nekaj minutah..

5 razlogov, da dobite sokovnik za vijake 3

Self-made smoothieji so najbolj okusni in zdravi

Ko izbirate sokovnik za vijake, ne pozabite, da so v 4 vrstah: ročni, vodoravni, napredni vodoravni (dvojni vijak) in navpični. Našteli smo sorte naprave glede na stopnjo povečanja njene funkcionalnosti. Odločite se, katero napravo je najbolje kupiti: odvisno bo od tega, kako pogosto boste s svojim svežim sokom navdušili sebe in svoj dom..

Delite na družbenih omrežjih:
Takole je videti