Revolucija na trgu gnojil: nego rastlin - v vsaki zrnci

Revolucija na trgu gnojil: skrb za rastline - v vsaki zrnci 1

V vrsti vsakodnevnih dejavnosti tudi marljivim poletnim prebivalcem pogosto primanjkuje časa in energije za pravilno nego rastlin. In zaradi pomanjkanja znanja in izkušenj skrb za pristanke lahko prinese ne veselje, temveč utrujenost.

Da bi vrtnarje in vrtnarje rešili pred napornim in pogosto takšnim rutinskim delom, je Garden Retail Service razvil in začel proizvodnjo novih granuliranih mineralnih gnojil FASCO, ki z minimalnimi napori lahko dosegajo visoke in stabilne rezultate.

V čem je skrivnost novih FASCO gnojil?

Revolucija na trgu gnojil: skrb za rastline - v vsaki zrnci 2

Nova kompleksna gnojila ne samo da pomagajo do bogate letine iz lastnih gredic, ampak tudi skrbijo za okolje in rodovitnost tal.

Proizvodnja takšnih gnojil temelji na edinstveni tehnologiji, pri kateri je vsaka zrnca napolnjena s petimi makro- in mikroelementi (5M zrnca) v idealnem razmerju za rastline. Tako dobite že pripravljeno gnojilo, ki daje 100. pozitiven rezultat..

Tehnologija proizvodnje granuliranih gnojil Fasco je patentirana in je edinstvena za ruski trg. Visoka učinkovitost novih gnojil in njihove prednosti pred tradicionalnimi sorodniki so dokazali med vegetacijskimi poskusi in jih je potrdil Rospatent.

Značilnosti mineralnih gnojil 5M-granula FASCO

Gnojila z zrnci 5M imajo posebne lastnosti, ki jih bistveno razlikujejo od tradicionalnih zrnatih oblik.

Enaka vsebnost hranil v vsaki 5M zrncuRevolucija na trgu gnojil: skrb za rastline - v vsakem zrnu 3

Večina specializiranih granuliranih gnojil na trgu so gnojilne mešanice različnih hranil. Vsaka zrnca takšnega izdelka so monokomponentna, torej vsebuje le en element in v skladu s tem rastlini ne zagotavlja celovite prehrane. Tudi s standardi uporabe je skoraj nemogoče zagotoviti, da rastline dobijo potrebno prehrano. Zato uporaba tradicionalnih mešanic gnojil ne prinese vedno želenega rezultata.

Gnojila FASCO so edinstvena po tem, da vsako njihovo zrnce vsebuje pet makro- in mikroelementov v navedenih razmerjih. In to pomeni, da rastline ob uporabi gnojila FASCO iz vsake granule zagotavljajo enotno in ustrezno prehrano za razvoj, kar vas preseneti z rekordnimi donosi. 

Dolgotrajno delovanje in enotna prehrana v vseh fazah rasti rastlin

Revolucija na trgu gnojil: skrb za rastline - v vsaki zrnci 4
Za aktivni razvoj je treba rastlinam zagotoviti osnovna hranila skozi rastno sezono in zlasti v kritičnih fazah rasti. Dušik je potreben za kopičenje nadzemne mase, fosfor je potreben za razvoj močnega koreninskega sistema, kalij pa je potreben za oblikovanje okusnih sadežev.

Izkušeni poletni prebivalci vedo - vredno je zamuditi trenutek gnojenja in ne morete čakati na bogato letino.

Gnojila FASCO vas bodo rešila pred potrebo po skrbnem spremljanju faz razvoja vsakega pridelka in zmanjšala pogostost prehranjevanja rastlin med letom. Takšna zrnca se raztopijo dlje kot podobni tuki, medtem ko v območju rasti korenin ne pride do močnega povečanja koncentracije soli, kar negativno vpliva na stanje rastlin in vodi v njihovo oslabitev. Hranila se sproščajo postopoma in enakomerno absorbirajo koreninski sistem v celotnem obdobju rasti..

Obnovitev rodovitnosti tal

Revolucija na trgu gnojil: skrb za rastline - v vsaki zrnci 5

Vsako leto rastline izčrpavajo tla in absorbirajo elemente, potrebne za rast iz nje. Hkrati redna in pogosto neupravičena uporaba gnojil na najboljši način ne vpliva na stanje tal zaradi kopičenja odvečnih soli, izluževanja kalcija, zakisljevanja zemeljskega substrata.

Zrnata gnojila FASCO pomagajo nežno skrbeti za rastline, ne da bi motili naravno ravnovesje, nekatera pa imajo meliorativni deoksidacijski učinek in prispevajo k normalizaciji kislosti tal.

Učinek uporabe gnojil FASCO

Podjetje za proizvodnjo gnojil FASCO si prizadeva zagotoviti, da vam vsak izdelek pomaga ne le pravilno skrbeti za rastline, temveč vas tudi osvobodi nepotrebnih težav. Ni izjema in novo zrnato gnojilo, ki:

35 učinkovitejši od vrstnikov

Zagotovo boste opazili, da se rastline, pod katerimi so bila uporabljena nova gnojila FASCO, razvijajo hitreje in bolj harmonično, niso dovzetne za bolezni in bolje prenašajo stresne dejavnike (suše, hladno puhanje, vetrovno vreme). Zelenjavne in jagodične rastline obrodijo bolj obilno in obrodijo večje in okusnejše sadje, okrasne rastline pa cvetijo bolj polno in dlje..

Prihrani vam čas

Če želite zagotoviti zajamčen rezultat, morate upoštevati preprosta navodila na pakiranju, gnojila nanašati v priporočenih odmerkih in v optimalnem času.

Okolju prijazen

Kot rezultat študij, ki jih je izvedel Rospatent, so bile ugotovljene ugodne okoljske značilnosti novih granuliranih gnojil FASCO, ki rastlinam ne zagotavljajo le vseh potrebnih elementov, temveč imajo tudi zaščitne lastnosti tal.

Revolucija na trgu gnojil: skrb za rastline - v vsakem zrnu 6

Pomembno je, da cena novih izdelkov FASCO ostaja čim bolj dostopna, kljub edinstveni proizvodni tehnologiji in večji učinkovitosti. Asortimanska linija zrnatih gnojil vsebuje izdelke za nego najbolj priljubljenih vrtnih rastlin - jagod in jagodičjih grmov, čebule in česna, krompirja in korenovk, paradižnika in kumar, pa tudi cvetje, trate in iglavce.

In iz našega videoposnetka boste izvedeli o vseh sestavnih delih odličnega pridelka:

Rastline razvajajte z edinstvenimi granuliranimi gnojili FASCO, rezultat njihovega "dela" na gredicah pa zagotovo ne boste razočarani.!

Delite na družbenih omrežjih:
Takole je videti