Odpravljamo se na bio - svež pogled na nego rastlin

Odpravljamo se na bio - svež pogled na nego rastlin 1

Vsak vrtnar si ne glede na "izkušnjo" prizadeva, da bi bila zelenjava in sadje z njegovega vrta okusna, zdrava in varna. Povedali vam bomo, kako doseči rekordne donose z uporabo posebnega "droga" za rastline.

Če sadike samo posadite v zemljo in pozabite nanjo, ne morete čakati na dostojno letino. Tudi posebej izbrana tla ne bodo vedno pomagala rešiti tako zastrašujoče naloge. Še posebej, če še niste dosegli stopnje "Napredni pridelovalec zelenjave", ampak šele začnete svojo vrtno prakso.

Toda vrhunski preliv, ki se uporablja v fazi sajenja sadik v tla in njegove nadaljnje rasti, je sposoben ustvariti resnične čudeže. Toda hranjenje ni vse. Konec koncev ne želite zastrupiti telesa z nitrati iz sestave mineralnih gnojil, ki se lahko kopičijo v tleh in onesnažijo vaš pridelek. Zato je bolje uporabiti "pametno" krmljenje, da ne bo škodovalo rastlinam, ne vam ne okolju..

Prednosti bio gnojil

Odpravljamo se na bio - svež pogled na nego rastlin 2Biološki preliv se usvoji s 100, vendar se ne naseli v tleh, ga onesnaži in ne vstopi v telo v obliki nitratov, kar je značilno za kemična gnojila.

Bio gnojila so v mnogih pogledih večkrat boljše od svojih organskih "kolegov" - gnoja, ptičjih iztrebkov in šote. Zakaj so bio gnojila tako dobra:

 • primanjkuje semen plevela-
 • ni patogene mikroflore-
 • vendar obstaja koristna mikroflora, ki spodbuja rast in razvoj rastlin-
 • čakalne dobe ni - ni potrebna priprava (pretiravanje), zato se blagodejno delovanje začne takoj po nanosu-
 • ekonomična uporaba - hranila se ne izperejo iz zemlje, kot so "organska", zato bio gnojila delujejo več let dlje kot običajno-
 • omogočajo vzdrževanje količine dušika v tleh na optimalni ravni, ki je potrebna za dober pridelek; preprečujejo kopičenje elementa v zelenjavi in ​​sadju-
 • so okolju prijazni in ne škodujejo okolju.

Rastlinski biološki proizvodi za zdravje rastlin

Odpravljamo se na bio - svež pogled na nego rastlin 3
Tla in gnojila z bio predpono nastajajo na podlagi priljubljenih in preverjenih naravnih sestavin. Aditivi, kot so biohumus, kompost, pepel in druge organske sestavine, predvsem izboljšajo kakovost tal - v njej se nabira humus, postane poroznejša, rodovitnejša, bolje prenaša zrak in vodo.

Zdrava tla - zdrave rastline! V obogateni zemlji se sadike hitreje oblikujejo v sadikah, postane močna in se bolje upira boleznim.

Uporaba bio gnojil za vrhunsko oblačenje vam omogoča, da podaljšate obdobje cvetenja in plodovanja rastlin. Presenečeni boste nad novim, naravnim in sočnim okusom jabolka z drevesa na vašem vrtu!

Vse te nesporne prednosti so vsebovane v novi liniji izdelkov podjetja Garden Retail Service - Fasco BIO izdelki.

Podjetje ima lastni šotni bog in proizvodni kompleks za proizvodnjo surovin. Na območju 70 km na tem območju ni industrijskih podjetij, zato se ohranjajo ugodne okoljske razmere.

Patentirana, inovativna tehnologija omogoča izdelavo visoko učinkovitih izdelkov za nego rastlin. Vendar so taka sredstva varna za bodoče pridelke in ne kršijo okoljskih značilnosti okolja. Da bi zmanjšali obremenitev na njej, so strokovnjaki podjetja razvili embalažo, ki jo je mogoče reciklirati.

Asortiman bioloških gnojil

Odpravljamo se na bio - svež pogled na nego rastlin 4

 1. Proizvaja jih znana blagovna znamka na področju blaga za vrt.
 2. Uporabljene napredne tehnologije in nove sodobne recepte.
 3. Bio gnojila vključujejo le varne naravne sestavine: biohumus, kompost, šoto, pepel itd..
 4. Pozitivni rezultati vegetacijskih in terenskih testov, ki so jih potrdili organi državne registracije.

Če še vedno dvomite, da lahko pridelek, ki ga gojite, navduši z obsegom, videzom in okusom ter navduši gospodinjstva in sosede v državi, bodite prvi kupec nove linije inovativnih bioloških izdelkov za vrt pod blagovno znamko Fasco. In preverite učinkovitost sami.

Bodite v trendu! Podpirajte gibanje BIO!

Delite na družbenih omrežjih:
Takole je videti