Borsch s svinjino v počasnem kuhalniku

Borsch s svinjino v počasnem kuhalniku 1

 • Čas kuhanja:2 h
 • Porcije na posodo:6
 • Vrsta posode:Najprej
 • Kuhinja:Domov
 • Zahtevnost:Težko

Danes sem v počasnem kuhalniku s svinjino skuhala okusen, bogat borš in za vas pripravila korak za korakom recept s fotografijo. Kaj bi lahko bilo boljše kot okusen in bogat borš s kislo smetano, zelišči in krofi?

Je preprosto nepogrešljiva večerja za vso družino. Mnogi od nas smo navajeni kuhati to jed na štedilniku in nimamo pojma, kako kuhati borš na nečem drugem, ker ne bo dobil svojega pravega okusa in ne bo takšen, kot bi moral biti, a se globoko zmotijo. Danes je tehnologija že toliko napredovala, da bi lahko celo olajšala delo mnogih gospodinj z izumljanjem takega, kot je multikoker. So za vsako velikost in okus, zelo priljubljeni modeli polaris, redmond.

Mnogi od vas bodo presenečeni, vendar z njim lahko skuhate ne samo riž, ajdo ali testenine, ampak tudi skuhate tako znano jed, kot je borš. Najpomembneje pa je, da se borsch kuha v počasnem kuhalniku nekajkrat hitreje in lažje, vendar nekoliko drugače, kot smo navajeni. Da med postopkom nimate težav, vam ponujam moj recept s fotografijami po korakih, s pomočjo katerih lahko enostavno pripravite bogat, okusen, zadovoljiv in dišeč ukrajinski, rdeči borsch!

Sestavine • Krompir - 3-4 kosi;
 • Čebula - 1 kos;
 • Korenje - 1 kos;
 • Zelje - 150-200 gramov;
 • Pesa - 1 kos;
 • Meso - 200-400 gramov;
 • Paradižnikova pasta - 2-3 žlice. laži;
 • Običajna voda - 2 litra;
 • Sončnično olje;
 • Lovorjev list;
 • Sol po okusu;
 • Poper po okusu.

Kako kuhati borš v počasnem kuhalniku s svinjino

Preprost recept po korakih s fotografijo bo pomagal pri soočanju s postopkom kuhanja..

Cvrtje

Borsch s svinjino v počasnem kuhalniku 2 Najprej pripravite vse sestavine. Najprej olupite čebulo, jo narežite na majhne kocke, nato tudi olupite korenje in tri na grobi grater.

Borsch s svinjino v počasnem kuhalniku 3 Očistimo peso in jih nastrgamo na grobo grašo. Poskusite izbrati svež izdelek, potem se bo borš izkazalo svetlo rdeče, in kar je najpomembneje - zelo okusen.
Borsch s svinjino v počasnem kuhalniku 4Zdaj morate opraviti cvrtje. To naredite tako, da v večjedilnik prilijete malo sončničnega olja, najprej vržete sesekljano čebulo in vklopite način, imenovan »cvrtje«. Ne pozabite, da v tem načinu večpredvajalnika v nobenem primeru ne pokrijete s pokrovom. Čebulo dobro prepražimo, pogosto jo mešamo, dokler ni zlata, približno 2-3 minute, nato nalijemo nariban korenček, vse skupaj nekaj minut pražimo nekaj minut, dodamo peso, nenehno mešamo. Pustite zelenjavo, da se praži 3 minute. Dodate lahko malo limoninega soka, tako bo pes med kuhanjem ohranil svojo barvo. Ko je vse pripravljeno, izklopite način.

Limonin sok lahko nadomestite s kisom, potrebujete 1 žlico, pogosto uporabljam jabolčni.

Kuhanje s svinjsko meso

Borsch s svinjino v počasnem kuhalniku 5 Naslednji korak je dodajanje mesa. V tem receptu ni treba kuhati mesa vnaprej, saj se tlačni kuhalnik s tem hitro in dobro spopade. Vedno jemljem svinjino, saj je boljše za borš, lahko pa vzamete govedino ali piščanca. Svinjsko meso bi morali izbrati brez drobnih kosti, saj se bodo majhne kosti, ko se kuhajo, ločile in plavale v boršu, kar je zelo nevarno. Dobro ga operemo pod vodo, ga po potrebi narežemo na majhne koščke in damo v počasen kuhalnik, da se ocvrti. Ampak, če še vedno želite kuhati meso vnaprej, potem lahko to storite tako na štedilniku kot na počasnem štedilniku in v tem primeru lahko brozgo uporabite namesto vode v boršu, bo okusnejša.

Zelenjava za borsch

Borsch s svinjino v multicookerju 6 Krompir zavremo, ga olupimo, nato pa narežemo na majhne kocke, kot to običajno počnete pri prvih jedeh.

Borsch s svinjino v počasnem kuhalniku 7 Prelijemo ga z vsemi drugimi sestavinami. Ni treba ničesar mešati.

Borsch s svinjino v multicookerju 8 Zelje drobno nasekljamo. Lahko ga malo premažete z rokami, tako da začne izločati sok in je mehkejši.

Borsch s svinjino v počasnem kuhalniku 9Dodamo ga, vržemo lovorov list, sol po okusu in začimbe po želji.

Borsch s svinjino v počasnem kuhalniku 10 Nalijte paradižnikovo pasto, lahko vzamete paradižnikovo omako.

Kuhaj

Borsch s svinjino v počasnem kuhalniku 11 Vse skupaj napolnite z dvema litroma vode (količina vode in sestavin je odvisna od tega, koliko litrov imate počasen kuhalnik), pokrijete, vklopite način "SOUP / EXTINGUISHING" in pustite kuhati 90 minut. Po tem času poskusimo svoje meso, če ga še vedno težko prežvečimo, v istem načinu, pustimo še 15-20 minut, po potrebi dodamo sol. Brez skrbi, zelenjava ne vre. Multicooker lahko občasno odprete in premešate borsch, tako da ga okušate. Po želji lahko dodate malo zelenja po okusu. Ko je kuhana, pustite, da se malo kuha (pustite v načinu ogrevanja vsaj 30 minut), nato pa ga prelijte na krožnike.

Postrežemo

Borsch s svinjino v počasnem kuhalniku 12Postrezite jo k mizi, še bolj vročo. Njen okus odlično poudari kisla smetana, pa tudi mehki krofi s česnom in svinjsko mastjo. Tukaj je preprost korak za korakom recept s fotografijami, ki sem jih pripravila za vas. Okusen in dišeč borš v počasnem kuhalniku s svinjino je pripravljen, vse lahko povabite k mizi.

Delite na družbenih omrežjih:
Takole je videti